Events

Proeverijen, festivals, excursies 

en genieten van Limburgse wijnen en streekgerechten

Wijn excursie

Ontdek en geniet van Limburgse wijnen. Wij organiseren daguitjes met een proeverij bij wijngaarden incl. lunch. en  touringcar.  

Van 50,- tot 100,- per persoon voor een hele dag met 3-4 activiteiten. 

Schermafbeelding 2020-07-24 om 12.18.30.

Limburgse

wijnweek 2020

Vanaf 12 september tot en met 20  september. In deze week zullen wijnbars, restaurants en wijnhandelaren in het teken staan van de Zuid-Limburgse wijn. Bij een aantal wijngaarden is het mogelijk om die te bezoeken en de wijnen te proeven.  Ontdek het openen van een fles wijn, zie "meer info"

Vrienden van Limburgse wijn

Als lid van ‘Vrienden van Limburgse wijn’ heb je recht op allerlei privileges: van rondleidingen, tot proeverijen en kortingen.

Wandel tours

Twee dagen wandelt u met "Van Paridon wandeltochten" door het Zuid-Limburgse land, waarbij de rivieren de Geul en de Gulp centraal staan. Vanuit Valkenburg wandelt u langs de oevers van de rivier de Geul, waar deze op zijn mooist is.

Er zijn nu 3 Limburgse wijngebieden met een beschermde oorsprongsbenaming (BOB), dit zijn Maasvallei Limburg, Mergelland en Vijlen.

 

Schermafbeelding 2020-06-23 om 05.17.56.

Wijngaard Wandeling

Bekijk het overzicht van alle wijngaarden in Limburg, beleef een van de 20 wijngaard routes en de omgeving van de Limburgse wijnboeren en geniet van een glas Limburgse wijn bij een proeverij of de plaatselijke horeca.

Vrienden van

de Limburgse wijnboer

WSET

De Wine & Spirit Education Trust (WSET) is wereldwijd de grootste aanbieder van kwalificaties op het gebied van wijn,

SDEN

SDEN wijnexamens zijn er op vijf verschillende niveaus. SDEN-niveau 1 t/m 5), van beginner tot Magister Vini (SDEN-niveau 5) voor wijnkennis op het hoogste professionele niveau.

Interesse voor een excursie of proeverij?

Stuur ons een mail: deliwijnboer@gmail.com